Nye navne tilføjet stærk rolleliste til tredje sæson af ’True Detective’

Nye navne tilføjet stærk rolleliste til tredje sæson af ’True Detective’
Scoot McNairy i 'Halt and Catch Fire'. (Foto: Bob Mahoney/AMC)

Efter en forrygende første sæson af ’True Detective’ var anden sæson en mere tempereret fornøjelse, hvorfor en tredje ombæring blev udskudt af HBO. Nu er den dog omsider sat i produktion, og det bliver spændende at se, om skaber og manuskriptforfatter Nic Pizzolatto kan genrejse antologiserien.

Det er allerede kendt, at Oscar-vindende Mahershala Ali (’Moonlight’, House of Cards’) skal spille hovedrollen som detektiv Wayne Hays fra Northwest Arkansas. For nylig blev Stephen Dorff, der nok er bedst kendt fra ’Blade’ og Sofia Coppolas ’Somewhere’, annonceret til projektet som karakteren Roland West.

Sæsonens nyeste tilføjelse er Scoot McNairy. Deadline beretter, at han skal spille rollen som Tom, »der lider et stort tab, som over 10 år forbinder hans skæbne til to politidetektivers«. McNairy har tidligere blandt andet haft store roller i serierne ’Godless’ og ’Halt and Catch Fire’.

Handlingen er selvfølgelig igen centreret om et mord – denne gang i Ozarks-bjergregionen, som sidste års Netflix-serie ’Ozark’ tilfældigvis også fandt sted i. Den efterfølgende efterforskning strækker sig over flere årtier.

Bortset fra fjerde afsnit, som David Milch er medforfatter på, har Pizzolatto igen alene skrevet alle afsnittene. Han agerer desuden instruktør sammen med Jeremy Saulnier, der står bag ’Green Room’ og ’Blue Ruin’.

Tredje sæson af ’True Detective’ får premiere engang i 2019.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af