‘The Square’-holdet reagerer på Oscar-nominering i ventet video-sequel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svenske Ruben Östlund får størstedelen af sin inspiration fra Youtube, og for tre år siden bidrog han også selv med en hjemmevideo til sitet.

I ’Swedish director freaks out when he misses out on Oscar nomination’ filmer et webcam instruktøren selv og producer Erik Hemmendorff, mens det daværende års Oscar-nomineringer bliver annonceret. Da hans egen ’Force Majeure’ forbigås, bryder Östlund ud i en skinger gråd, der vækker mindelser om en ikonisk scene mod selvsamme films slutning.

I år gik det bedre. Med en Cannes-Guldpalme i ryggen kom ’The Square’ med blandt de fem nominerede for bedste ikke-engelsksprogede film, og det skulle selvfølgelig igen indfanges af kameraer i videoen ’Swedish director freaks out again’.

Denne gang er en større del af ‘The Square’s filmhold med i videoen. Blandt andre Claes Bang, Elisabeth Moss og Christopher Læssø reagerer også på Oscar-nomineringen fra hver deres land.

»Så mange mennesker har spurgt, om vi ville lave en video, at vi næsten følte os forpligtede til det«, fortæller instruktøren til The Wrap. »Så vi prøvede at lave noget variation ved at invitere flere personer fra crewet og castet«.

Den ellers positive stemning afløses dog til sidst, på klassisk Östlund-manér, af akavethed og tristesse. Se hele videoen ovenfor.

Læs også: Hollywoods ukronede abeprins: »Jeg har fået voksne mænd til at bryde sammen i gråd«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af