’Under sandet’-instruktør slipper Jared Leto løs blandt japanske gangstere i trailer til ’The Outsider’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske filmfolk har aldrig været så efterspurgte over there som netop nu. Én af dem, det er kommet til gode, er instruktøren Martin Zandvliet. Efter hjemlig succes med ’Dirch’ og i særdeleshed den Oscar-nominerede ’Under sandet’ har han teamet up med ingen ringere end kamæleonen Jared Leto.

Filmen hedder ’The Outsider’, hvor vi finder Oscar-vinderen Leto i blodgæld til Yakuzaen. Den berygtede japanske mafia har nemlig fået den amerikanske soldat Nick Lowell (Leto) ud af fængsel efter Anden Verdenskrig og kræver tilbagebetaling, som skal foregå via nedslagtning af deres fjender i den kriminelle underverden.

Jared Leto ser forbløffende nedtonet og straight ud i traileren efter de seneste mere manierede roller som Jokeren og Niander Wallace i henholdsvis ’Suicide Squad’ og ’Blade Runner 2049’. Ifølge filmens wikipedia har Leto dog ikke kunnet holde sig helt på method acting-måtten og skulle have ladet både hår og skæg gro over en længere periode i forberedelserne til filmen. En skægvækst, man vel at mærke ikke ser skyggen af i traileren.

Martin Zandvliet har et fornuftigt cast til rådighed med den ’japanske Johnny Depp’, Tadanobu Asano (’Silence’, ’Thor: Ragnarok’), i en stor rolle, mens Leto også flankeres af landsmændene Rory Cochrane (’Dazed and Confused’) og Emile Hirsch (’Into the Wild’).

Asano er kendt som den sadomasochistiske menneskeslagter i Takashi Miikes ’Ichi the Killer’, og det var på et tidspunkt meningen, at netop Miike skulle have instrueret ’The Outsider’ med Tom Hardy i hovedrollen.

Miike trådte fra og gav plads til, at Martin Zandvliet kunne få sin internationale spillefilmdebut. Resultatet kan ses på Netflix den 9. marts.

Læs også: ’Under sandet’-instruktør Martin Zandvliet om Oscar-oplevelsen: »Jeg havde ikke troet, det betød noget – men det gør det«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af