Adam Sandler har landet en rolle, der ligner et nyt karrierehøjdepunkt

Adam Sandler har landet en rolle, der ligner et nyt karrierehøjdepunkt
Adam Sandler under Cannes-festivalen sidste år, hvor han var til stede med Noah Baumbachs 'The Meyerowitz Stories'. (Foto: Antony Jones/Getty Images))

Få skuespillere har fået så meget kritik i nyere tid som Adam Sandler takket være den ene uambitiøse komediestinker efter den anden. Men alligevel har den i dag 51-årige skuespiller en ret uforlignelig evne til indimellem at tale kritikerne direkte imod og give prøver på sit særlige talent, når det bekommer ham.

Roller i film som ‘Punch Drunk Love’ og ‘Funny People’ har fastholdt respekten omkring Sandler i arthousemiljøet, og sidste år gjorde han en rørende far-figur i Noah Baumbachs glimrende ‘The Meyerowitz Stories’, hvor han blandt andet brillerede i en rørende duet ved klaveret over for Grace Van Patten.

Og nu er der bud efter den interessante side af Sandler igen. Brødrene Josh og Ben Safdie har nemlig hyret ham til hovedrollen i deres kommende film ‘Uncut Gems’. Safdie-brødrene har i en årrække hørt til nogle af de mest spændende navne på New Yorks independent-film-scene med film som ‘Heaven Knows What’, og sidste år fik de et bredere gennembrud med den fremragende melankolske thriller ‘Good Time’, hvor de banede vejen for karrierens bedste præstation for en anden omstridt skuespillerpersonage i form af Robert Pattinson.

Man ved intet om ‘Uncut Gems’ endnu, ud over at den udspiller sig i New Yorks diamantkvarter, men kan Safdie-brødrene skabe en rolle af den kaliber, som de skabte til Pattinson i ‘Good Time’, kan der blive tale om et nyt højdepunkt for Adam Sandler. Det tæller heller ikke ned, at Martin Scorsese står som executive producer.

Læs også: Jeg elsker, elsker, elsker to minutter med Adam Sandler i ny Netflix-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af