’Avengers: Infinity War’-castet overrasker fans hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I anledning af premiereaktuelle ’Avengers: Infinity War’ afholder talkshowværten Jimmy Kimmel i øjeblikket ’Avengers’-uge. I tirsdagens program kom folk som Scarlett Johansson, Tom Hiddleston og Mark Ruffalo eksempelvis på besøg til en underholdende, til tider intim quiz.

I gårsdagens udgave af ’Jimmy Kimmel Live!’ var det blevet Chris Hemsworth, Chadwick Boseman, Karen Gillian, Sebastian Stan og Josh Brolins tur. De skulle overraske intetanende ’Avengers’-fans, der, ved at stikke hovedet gennem et hul i en papvæg, forventede at blive vist et sneak peek af den nye superheltefilm. I stedet blev de mødt af skuespillerne, der gav dem et par billetter til filmen, som de blev nødt til at tage imod med munden.

I videoen, der kan ses herover, står en smilende Chris Hemsworth tættest på hullet i væggen, og han kan tydeligvis ikke lade være med at røre de overvældede fans i hovedet. Chadwick Boseman vælger desuden at velsigne en fan ved grinende at lægge sin hånd på hans hoved.

’Avengers: Infinity War: kan ses i biograferne nu.

Læs anmeldelse: ’Avengers: Infinity War’: Superheltefilmen over dem alle går efter både struben og hjertet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af