‘Avengers: Infinity War’ slår ‘Star Wars’-millionrekord

‘Avengers: Infinity War’ slår ‘Star Wars’-millionrekord
Benedict Cumberbatch som Dr. Strange, Robert Downey Jr. som Iron Man, Mark Ruffalo som Hulk og Benedict Wong som Wong.

Tallene er gjort op. Avengers har tilsyneladende gjort det umulige. Iron Man, Thor og Captain America har overvundet Star Wars.

Det er i hvert fald tilfældet, når man kigger på resultatet af ‘Avengers: Infinity War’s amerikanske premiereweekend, hvor MCU’s superheltemammut indtjente hele 250 millioner dollars. Et svimlende beløb, der ikke kun har kunnet give Marvel-folket noget at grine af, når de lusker i banken – det er også en rekord, der på papiret vipper ‘Star Wars: The Force Awakens’ fra 2015 af pinden. Forudsat at man ikke regner de seneste års stigende billetpriser med i salget.

Gør man nemlig det, sidder ‘Star Wars’ akkurat stadig på tronen med 261 millioner dollars, om end der er endnu en krølle på historien: En større del af ‘Star Wars’ åbningsweekends billetsalg end ‘Infinity War’s kom fra de noget dyrere 3D-billetter, hvorfor Avengerne alligevel i sidste ende kan løbe med sejren.

Anskuer vi ‘Infinity War’s premiereweekend globalt, har vi at gøre med endnu en box office-rekord. Her indtjente ‘Avengers: Infinity War’ hele 630 millioner dollars, og slog dermed den tidligere rekordholder, ‘The Fate of the Furious’s 542,9 millioner, med flere længder.

Og så er filmen ikke engang landet på det lukrative kinesiske marked endnu.

Læs også: ‘Avengers: Infinity War’-castet overrasker fans hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af