Kaos i kulissen på sci-fi-satsningen ’Chaos Walking’ med Tom Holland, Daisey Ridley og Mads Mikkelsen

Kaos i kulissen på sci-fi-satsningen ’Chaos Walking’ med Tom Holland, Daisey Ridley og Mads Mikkelsen
Tom Holland og Daisy Ridley under de oprindelige optagelser til 'Chaos Walking'.

Det er bestemt ikke unormalt, at der foretages flere markante ændringer i stort anlagte Hollywood-produktioner, hvis forløb må forlænges med ekstraoptagelser. Senest meldte Fox eksempelvis ud, at halvdelen af Josh Boones kommende ’The New Mutants’ skulle skydes om, fordi filmen ikke var uhyggelig nok.

Ofte indikerer en forlænget produktion dog desværre, at vi har en mindre vellykket film i vente, som det eksempelvis var tilfældet med ’Fantastic Four’ og ’Justice League’. Derfor kan man også have bange anelser for instruktør Doug Limans (’Edge of Tomorrow’, ’The Bourne Identity’) ungdoms-sci-fi ’Chaos Walking’, der skal gennem flere ugers ekstraoptagelser.

Filmen, der bygger på Patrick Ness’ bogserie af samme navn, foregår i et dystopisk fremtidsscenarie, hvor der ikke længere findes kvinder, og man kan høre hinandens tanker. De unge blockbuster-stjerner Tom Holland (‘Spider-Man’) og Daisy Ridley (‘Star Wars’), som spiller verdens angiveligt eneste kvinde, indtager hovedrollerne, og Mads Mikkelsen medvirker som skurk.

Ifølge The Hollywood Reporter skal produktionsselskabet Lionsgate løse et større puslespil for at få plads til ekstraoptagelserne i Holland og Ridleys tætpakkede kalendere. Holland påbegynder snart optagelserne til ’Spider-Man: Homecoming’s efterfølger, og ekstraoptagelser til den fjerde ’Avengers’-film rygtes at starte i efteråret. Ridley har uden tvivl også meget at se til med den J.J. Abrams-instruerede ’Star Wars: Episode IX’.

Ydermere forsøger Lionsgate at få førnævnte Patrick Ness ind over det reviderede manuskript. Han tilslutter sig filmens i forvejen stor skare af manuskriptforfattere, der tæller Charlie Kaufman, Lindsey Beer, Andrew Gottlieb, David Rosen, Jamie Linden og Gary Spinelli.

’Chaos Walking’s premieredato er sat til foråret 2019. Det bliver yderst spændende at se, hvor helstøbt et slutprodukt vi ender ud med få i biograferne.

Læs også: Charlie Kaufman skriver og instruerer kommende Netflix-thriller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af