X-Men-filmen ’The New Mutants’ får massiv krisehjælp – 50 procent skydes om

X-Men-filmen ’The New Mutants’ får massiv krisehjælp – 50 procent skydes om
Maisie Williams i 'The New Mutants'

Omfattende reshoots er i det moderne Hollywood ofte et ildevarslende tegn på, at et studie har en stinker på hænderne, som de desperat forsøger at sminke til. Alligevel findes der få fortilfælde som de ændringer, Fox kræver på den kommende X-Men-film ’The New Mutants’.

Tilbage i oktober sidste år skrev vi om filmens gåsehudsfremkaldende første trailer, men det er netop manglen på gys, som ifølge Collider har fået Fox til at udsætte filmen fra april i år og helt frem til august 2019 – og forlangt, at ikke mindre end halvdelen af filmen skydes om, og én til to nye, centrale karakterer tilføjes.

’En flænge i himlen’-instruktøren Josh Boones første version af ‘The New Mutants’ skulle simpelthen ikke være uhyggelig nok til Fox. Forlydender går desuden på, at Boone ikke overraskende skulle være havnet i seriøse uoverensstemmelser med Fox, ikke ulig hvordan instruktøren Josh Trank i sin tid kom op og toppes med selvsamme studie under indspilningerne af ‘The Fantastic Four’ (og vi ved desværre godt, hvordan dén film endte med at se ud).

’The New Mutants’ viser en ny generation af mutanter med nogle af tidens hotteste unge skuespillere i Anya Taylor-Joy (’The Witch’, ’Split’), Charlie Heaton (’Stranger Things’) og Maisie Williams (’Game of Thrones’), der bliver eksperimenteret med i (efter planen) skræmmende klaustrofobiske omgivelser.

Fox har ligeledes rykket premieren på Simon Kinbergs ’X-Men: Dark Phoenix’ tilbage til februar 2019 på grund af ekstra optagelser. Her beretter Collider om en noget mere gnidningsfri proces, hvor den udsatte premieredato hænger sammen med at finde en plads i kalenderen, hvor filmens hobetal af stjerner såsom Jennifer Lawrence, Michael Fassbender og Jessica Chastain kan stimle samen.

Læs også: Se næste generations X-Men i gåsehudsfremkaldende horrortrailer til ‘The New Mutants’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af