Ryan Reynolds fejrer ’Avengers: Infinity War’-succes med ubarmhjertigt afslagsbrev fra Tony Stark

Ryan Reynolds fejrer ’Avengers: Infinity War’-succes med ubarmhjertigt afslagsbrev fra Tony Stark
Ryan Reynolds som Deadpool.

Den storladne superheltesammenkomst ’Avengers: Infinity War’ har allerede slået rekorder ved billetlugerne og væltet ’Star Wars: The Force Awakens’ af pinden. Det har fået Ryan Reynolds, der spiller den flabede titelkarakter i ’Deadpool’ og den kommende ’Deadpool 2’, til at lykønske folkene bag via Twitter.

Deadpool-karakteren er jo egentlig en del af Marvel-tegneserieuniverset, men befinder sig alligevel ikke i Disneys Marvel Cinematic Universe, da figuren er ejet af Fox. Denne kendsgerning påpeger drillepinden Reynolds naturligvis i sit tweet.

»Fra en fyr, som aldrig ved, hvornår han skal stoppe. Jeg er glad for, at I aldrig gjorde. Tillykke, #Avengers«, lyder teksten. Ovenover ses billedet af et brev fra Tony Stark, som er skrevet til Deadpool. Her afviser Robert Downey Jr.’s Marvel-karakter utvetydigt Deadpools forespørgsel på at tilslutte sig Avengers-slænget.

»Nej. Absolut ikke«, skriver Stark i brevet. »Genér Professor X i stedet«.

’Deadpool 2’ får premiere 16. maj.

Læs også: Glutenfri ’Deadpool 2’-trailer slår dig i gulvet

Læs også: Anmeldelse af ‘Avengers: Infinity War’ – den største superhelt film af dem alle går efter struben

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af