Se tre nye klip fra Lars von Triers ’The House That Jack Built’ – med Uma Thurman og Riley Keough

Se tre nye klip fra Lars von Triers ’The House That Jack Built’ – med Uma Thurman og Riley Keough
Matt Dillon i 'The House That Jack Built'. (Foto: Christian Geisnæs)

Man må sige, at Cannes-festivalen fik noget for pengene, da direktøren Thierry Frémaux fik overtalt det franske bagland til at tage Lars von Trier til nåde og vise hans nye film. ’The House That Jack Built’ skabte således stor opmærksomhed, da mindst 100 gæster forlod premierevisningen og delte deres dybe forargelse på Twitter.

Den efterfølgende anmeldermodtagelse har været blandet – fra The Playlists oprigtigt vrede Jessica Kiang til en positivt stemt Eric Kohn fra Indiewire. Soundvenues egen filmredaktør gav filmen fire stjerner og beskrev den som »indimellem sjov, indimellem creepy, indimellem fodslæbende«.

Der er stadigvæk et godt stykke tid til, at vi herhjemme selv kan bedømme Triers værk, hvori Matt Dillon spiller Jack, der ser tilbage på sit 12 år lange virke som seriemorder. Hvis den overraskende festlige trailer ikke var nok til at stille den værste sult, er der gode nyheder, for nu er tre klip fra filmen blevet lagt på YouTube.

De korte videoer, som kan ses nedenfor, indeholder ikke nogen af Jacks blodige udskejelser, men ligner nærmere optakter. Første klip, hvoraf en del også figurerede i traileren, viser Uma Thurmans karakter, der får et lift af Jack og jokende spekulerer i, at han ligner en seriemorder.

I andet og tredje klip møder vi Riley Keough og Jeremy Davies’ karakterer, der også ser ud til at gå en krank skæbne i møde. Keough gætter, at Jack er seriemorderen, der går under navnet Mr. Sophistication, mens Davies sælger ham de forkerte patroner.

’The House That Jack Built’ får danmarkspremiere 29. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs interview: Marijana Jankovic om Trier-rolle: »Jeg ville vise ham, hvor stærk jeg var«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af