Instruktørlegende omdanner Harvey Weinstein-skandalen til horrorfilm

Instruktørlegende omdanner Harvey Weinstein-skandalen til horrorfilm
Harvey Weinstein under Venedig-festivalen i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Historien om Harvey Weinsteins storhed og fald er i sig selv lidt af en gyser. Men nu bliver historien til en ægte gyser i filmformat med instruktørlegenden Brian De Palma (der står bag film som ’Scarface’, ’Mission Impossible’ og ikke mindst horrorklassikeren ’Carrie’) bag tasterne.

Brian De Palma afslørede, at han ville forvandle Weinstein-historien til film, da han blev for nyligt blev interviewet af franske Le Parisien. Her fortalte han, at horrorfilmen kommer til at omhandle Weinsteins seksuelle krænkelser og misbrug, men at produceren dog ikke vil blive nævnt ved navn, når filmen ruller over lærredet.

»Jeg skriver en film om denne skandale; et projekt, jeg taler med en fransk producer om. Min karakter kommer ikke til at hedde Harvey Weinstein, men det bliver en horrorfilm med en seksuel aggressor, og den kommer til at finde sted i filmbranchen«, fortæller De Palma.

Brian De Palma er ikke den eneste, der har en Weinstein-historie på tegnebrættet. Der skulle efter sigende både være en Brad Pitt-produceret fiktionsfilm og et David Mamet-forfattet Broadway-stykke under udvikling. Harvey Weinstein har også selv forsøgt at trumfe en dokumentarfilm igennem, der kan fortælle hans side af historien. Foreløbig lader det dog til, der ikke er nogen, der ønsker at hjælpe et sådant projekt på vej.

Brian De Palma har netop færdiggjort sin næste film, ’Domino’, der er blevet optaget i Danmark med Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen og med blandt andre Nicolas Bro, Paprika Steen og Jon Lange på rollelisten.

Læs også: Asia Argento blev ignoreret efter knusende Cannes-tale om Weinstein-voldtægt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af