Jared Leto og svensk instruktør i spidsen for ny film i Sonys Spider-Man-franchise

Jared Leto og svensk instruktør i spidsen for ny film i Sonys Spider-Man-franchise
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad'.

Efter en omdiskuteret præstation som Jokeren i ’Suicide Squad’ skal Jared Leto nu, udover den kommende Joker-solofilm, have hovedrollen i en ny superheltefilm.

Vi har at gøre med filmen ’Morbius the Living Vampire’, som er en del af Sonys nyopstartede franchise af Spider-Man-spinoffs, der står uden for Disneys Marvel Cinematic Universe-franchise og også inkluderer den kommende ’Venom’ med Tom Hardy.

Morbius-karakteren startede ud som skurk i 70’ernes Spider-Man-tegneserier, men blev siden en antihelt som hovedfigur i sine egne hæfter. Ligesom flere superhelte og -skurke i Spider-Man-universet overgår Dr. Michael Morbius en fysisk transformation efter et fejlslagent videnskabeligt eksperiment. I forsøget på at kurere sin sjældne blodsygdom får han i stedet vampyr-kræfter og en heftig lyst til smagen af menneskeblod

Svenske Daniel Espinosa, som slog igennem med ’Snabba Cash’ og senest lavede ’Life’, skal instruere filmen, hvis manuskriptforfatter endnu ikke er offentliggjort. En udgivelsesdato er heller ikke på plads.

Læs også: Woody Harrelson spiller hemmelig rolle i ’Venom’ – muligvis som skurk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af