Nicole Kidman, Russel Crowe, Lucas Hedges og Xavier Dolan i stærkt LGBTQ-drama fra den virkelige verden – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg elsker Gud, og jeg elsker min søn. For din far er det lidt mere kompliceret«.

Skuespiller og instruktør Joel Edgertons seneste drama ‘Boy Erased’ fortæller den virkelige historie om homoseksuelle Jared (Lucas Hedges fra ‘Lady Bird’ og ‘Manchester by the Sea’), hvis præstefar (Russel Crowe) sender ham på et religiøst ‘rehabiliteringscenter’. Alt imens moren (Nicole Kidman) i stigende grad stiller spørgsmålstegn ved, om hendes tro trumfer kærligheden til sønnen.

‘Boy Erased’ – baseret på forfatter Garrard Conleys selvbiografi – er ikke den eneste film fra i år, der retter fokus mod det kristne USA’s tidligere hyppige brug af gay conversation therapy for homoseksuelle teenagere ud fra en overbevisning om, at homoseksualitet er et valg. Sundance-vinderen ‘The Miseducation of Cameron Post’ med Chloë Grace Moretz tager fat i samme tematik i et filmisk generationsopgør, der baner vejen for større forståelse for LGBTQ-miljøets historiske udfordringer overfor religiøst samfundsstigma i Guds eget land.

Med på rollelisten i ‘Boy Erased’ er også instruktør Xavier Dolan (‘Mommy’), YouTube-stjernen Troye Sivan og Joel Edgerton selv som manden, der skal drive homoseksualiteten ud af Jared. Filmen får amerikansk premiere til november.

Læs også: Rami Malek er åndeløst god i første fulde trailer ‘Bohemian Rhapsody’

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af