Rami Malek er åndeløst god i første fulde trailer til ‘Bohemian Rhapsody’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets absolut mest ventede film har fået sin første fulde officielle trailer. Og det kribler helt ned i tæerne når de velkendte taktfaste klap giver ekko.

‘Bohemian Rhapsody’ har ‘Mr. Robot’s Rami Malek i hovedrollen som Queen-forsangeren og rocklegenden Freddie Mercury, og følger bandets spæde opstart i start 70’erne til stadionkoncerterne i 80’erne. Filmen blev oprindeligt instrueret af Bryan Singer, men da denne forlod projektet på lettere kaotisk vis, trådte Dexter Fletcher (‘Eddie the Eagle’) til.

Efter en teaser blev frigivet tidligere år, kritiserede serieskaber og LGBTQ-fortaler Bryan Fuller filmen for at nedtone Mercurys homoseksualitet, men det forsøger den nye trailer til dels at råde bod på – om end sangerens forhold til pigekæresten Mary stadig dominerer.

‘Bohemian Rhapsody’ får premiere den 1. november.

Læs også: Ny 80’er-fantastisk ‘Stranger Things’-teaser afslører premieren på sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af