Chance the Rapper blander blod med ‘Stranger Things’- og ‘Atlanta’-castet i første trailer til pizza-horrorfilmen ’Slice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dette er en historie om et spøgelse, en varulv og et »pretty shitty pizza place«. Og det der pretty shitty pizza place er bygget på en port til helvede. Som om det ikke allerede lød som årets (mest tvivlsomme?) filmplot, har vi en rolleliste, der blandt andet tæller Chance the Rapper, Joe Keery (Steve i ’Stranger Things’) Zazie Beetz (Van i ’Atlanta’) og Hannibal Buress.

Austin Veseley, der tidligere har samarbejdet med Chance the Rapper på flere musikvideoer (’Brain Cells’, ’Sunday Candy’ og ’Angels’), har skrevet og instrueret filmen, der bliver distribueret af det hypede indie-produktionsselskab, som står bag blandt andet hits som ’Lady Bird’ og ’Moonlight’.

Første forsmag på pizza-gyseren byder på masser af klassiske horror-tricks krydret med 80’er-vibes: Et ’Thriller’-persongalleri af monstrøse typer, besættende neon-ånder a la ’Ghostbusters’, masser af blod, hurtige scootere og – naturligvis – Joe Keery med en ulasteligt skarp frisure.

’Slice’ får premiere til efteråret, men en officiel premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af