Chris Hemsworth og Ryan Reynolds plotter rollebyt efter lagkageuheld

Chris Hemsworth og Ryan Reynolds plotter rollebyt efter lagkageuheld

En uheldig kagekarambolage har angiveligt efterladt Chris Hemsworth med et ansigt »perfekt til rollen som Deadpool« – og Ryan Reynolds er efter sigende med på et rollebyt mellem de to måske sjoveste superheltekarakterer i Marveluniverset.

I forbindelse med sin 35 års fødselsdag i lørdags tweetede Thor-skuespiller Hemsworth et billede med lys i kagen og en tilhørende tekst, der fortæller, at han var offer for et »ondskabsfuldt ninja-angreb« foretaget af hans søn, der »angreb mig bagfra og hamrede mit ansigt ind i de flammende stearinlys, jeg er klar til at overtage rollen som Deadpool, hvis Reynolds er med på det«, som han skrev med reference til den arrede superhelt spillet af sin canadiske kollega.

Reynolds er naturligvis med på den værste, og timingen kunne faktisk ikke være bedre. Han tweeter tilbage, at hans egen datter (som »ikke er ninja, men lidt et røvhul«) netop har dolket ham i øjet, så rollebyttet ligger lige til højrebenet.

Om den ville gå igennem hos Marvel, er nok en smule tvivlsomt, men hey, måske når samtlige perifere tegneseriekarakterer er udtømt, og det er tid til at ryste posen. Hemsworth vender i øvrigt tilbage på lærredet i rollen som den nordiske gud i den fjerde ’Avengers’, der får premiere i foråret 2019.

Læs også: Anmeldelse af ‘Avengers: Infinity War’ – Superheltefilmen over dem alle

Læs også: Ryan Reynolds skal producere R-rated refortolkning af ‘Home Alone’ med titlen ‘Stoned Alone’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af