Dansk instruktør får Jessica Chastain og Eddie Redmayne på krogen til seriemorderfilm

Dansk instruktør får Jessica Chastain og Eddie Redmayne på krogen til seriemorderfilm
Eddie Redmayne til verdenspremieren på 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' (Foto: (Michael Loccisano/Getty Images))

Siden det i 2016 blev annonceret, at danske Tobias Lindholm var tilknyttet sin første amerikanske film, ’The Good Nurse’, har der været stille omkring projektet. Nu er der dog endelig godt nyt om filmen.

Lindholm har markeret sig som en af dansk films mest markante instruktører med filmene ’R’, ’Kapringen’ og den Oscar-nominerede ’Krigen’ samt et par afsnit af den fremragende David Fincher-serie ’Mindhunter’.

Nu rapporterer Deadline, at de to Hollywood-stjerner Jessica Chastain og Eddie Redmayne er i de sidste forhandlinger om hovedrollerne i filmen. ’The Good Nurse’ er baseret på en sand historie om seriemorderen Charlie Cullen, der fik tilnavnet Dødens Engel. Cullen var en tilsyneladende almindelig familiefar og sygeplejerske, der i løbet af 16 år slog op imod 300 patienter ihjel, inden han blev fanget af to efterforskere med hjælp fra en af Cullens kollegaer.

Redmayne skal spille Cullen, der lader til at blive en mere dyster karakter end hans mest kendte roller som Newt Scamander i ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’ og det Oscar-vindende portræt af Stephen Hawking i ’The Theory of Everything’. Chastain, der senest var aktuel i Aaron Sorkins ’Molly’s Game’, skal spille den sygeplejerske, der var med til at fange seriemorderen.

Manuskriptet til ’The Good Nurse’ er skrevet af den forholdsvist ukendte Krysty Wilson-Cairns, baseret på en bog af Charles Graeber, mens ingen ringere end Darren Aronofsky (’Black Swan’, ’Mother!’) producerer.

Premieredatoen for ’The Good Nurse’ er endnu ukendt.

Læs også: Tobias Lindholm om ’Mindhunter’ – »En onsdag eftermiddag var David Fincher og Charlize Theron i røret«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af