Matt Damon og Ben Affleck genforenes med film baseret på utrolig sand historie

Matt Damon og Ben Affleck genforenes med film baseret på utrolig sand historie
De gamle venner Matt Damon og Ben Affleck i en hyggestund under premieren på Afflecks fiasko 'Live By Night'. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ben Affleck og Matt Damon slog som bekendt igennem som Hollywoods nye gulddrenge med ‘Good Will Hunting’ i 1997, og i mange år var de på toppen af filmbyen, om end de begge er kommet skidt ud af selvopgøret i kølvandet på #metoo-bevægelsen (blandt andet via deres mangeårige tilknytning til Harvey Weinstein).

Det betyder dog langt fra, at deres karriere er skrinlagt, og nu har de for filmselskabet Fox vundet retten til at filmatisere en sand historie, som halvdelen af Hollywood tilsyneladende var ude efter.

Rettighederne går på en artikel skrevet af Jeff Maysh i The Daily Beast om en tidligere politimand, der aflurede McDonald’s Matador-spil Monopoly – en slags konkurrence, de i mange lande har brugt som markedsføringsværktøj – og svindlede sig til 24 millioner dollars, da han delte tricket med indtil flere lyssky personager, hvis gevinster han tog en del af cuttet af.

Det er en vild historie, som man da bestemt godt kan se filmpotentialet i, og det er der altså også mange, der har gjort. Blandt de notabiliteter, som også var ude efter forlægget, var Kevin Hart, Steve Carrell, Robert Downey Jr. og Todd Phillips.

Men i sidste ende gik det altså til Affleck og Damon i et filmprojekt, hvor førstnævnte skal instruere, og sidstnævnte skal spille hovedrollen.

Læs også: Johnny Depps nedtur er en selvforskyldt Hollywood-tragedie med to millimeter håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af