Viggo Mortensen og Mahershala Ali dominerer første trailer for ’Green Book’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den ene af Farrelly-brødrene bag populære slapstick-komedier som ’Dum og dummere’, ’Hals store kærlighed’ og ’Me, Myself and Irene’ er gået solo i en anderledes alvorlig tone med dramaet ’Green Book’, der nu har fået sin første trailer.

Instruktør Peter Farrelly har allieret sig med Oscar-vindende Mahershala Ali (’Moonlight’, den kommende ’True Detective’ sæson 3) og den to gange nominerede halvdansker Viggo Mortensen i hovedrollerne som det kontrastfyldte makkerpar Don Shirley, en anerkendt jazzpianist (Ali), og hans chauffør/bodyguard Tony Lip (Mortensen).

Den italiensk-amerikanske Lip arbejder som dørmand, indtil han hyres af afroamerikanske Shirley, der har brug for en kombineret chauffør og bodyguard i forbindelse med sin turné i 1960’ernes racistiske sydstater. Historien er inspireret af virkelighedens musiker Don Shirley og muskelmand Tony Lip, og ’Green Book’ er angiveligt opkaldt efter titlen på en guidebog til sorte rejsende i det daværende raceadskilte amerikanske Deep South. Manuskriptet er i øvrigt skrevet i samarbejde med Tony Lips søn, Nick Vallelonga.

Dømt ud fra traileren har Mahershala Ali og Viggo Mortensen en glimrende dynamik på lærredet som makkerparret, og de to stjerneskuespillere bliver helt sikkert en stor tiltrækningskraft, når ’Green Book’ rammer de danske biografer i februar 2019.

Læs også: Viggo Mortensen: »Så ville jeg tage en pistol, sætte den for panden og trykke på aftrækkeren«

Læs også: Nye navne tilføjet stærk rolleliste til tredje sæson af ’True Detective’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af