Første fulde trailer til ‘American Horror Story’ sæson 8 er i luften

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går blev landede den første teaser til ottende sæson af ‘American Horror Story’, der har fået tilnavnet ‘Apocalypse’. Allerede i dag er en rigtig trailer dog kommet, hvor der ikke er sparet på gotiske motiver, blodbad eller »hail Satan«.

‘Apocalypse’ bliver et crossover mellem seriens første sæson, ‘Murder House’, og tredje sæson, ‘Coven’. Selvom der er en del mere indhold i denne trailer end i gårsdagens teaser, er det stadig ikke helt til at finde hoved og hale i, hvad handlingen bliver, og hvordan de forrige sæsoner kommer til at hænge sammen.

Det eneste, der virker tydeligt, er, at sæsonen foregår efter en apokalyptisk begivenhed, og at mange af karaktererne søger tilflugt i en slags underjordisk palæ. Men hvordan de når dertil, og præcis hvad den igangsættende katastrofe er, må tiden vise.

En lang række fanfavoritter vender tilbage til serien, nogle efter længere tids pause, blandt andet Evan Peters, Sarah Paulson, Jessica Lange, Emma Roberts og Kathy Bates.

‘American Horror Story: Apocalypse’ har amerikansk premiere den 12. september. Herhjemme må vi nok vente noget tid endnu, da syvende sæson først netop er blevet tilgængelig på Netflix.

Læs også: ‘American Horror Story’ sæson 8 opfylder de hedeste fandrømme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af