Manden bag ‘The Raid’ vender tilbage med blod, brutalitet og tortur – se første trailer til ‘Apostle’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den walisiske instruktør Gareth Evans gav actiongenren et solidt skud adrenalin med sine to ‘The Raid’-film, der blev produceret i Indonesien og trak på landets kampsportskultur. Filmene gav mange store amerikanske produktioner baghjul i intensitet med livlige koreografier, der fik lov til at udspille sig i lange indstillinger, i stedet for den type hurtige klipning, der findes i megen Hollywood-action.

Derfor har mange fans ventet spændt på instruktørens nye film, der nu har fået sin første trailer.

Den Netflix-producerede ‘Apostle’ ligner et stilskifte for Evans. Ikke blot er det instruktørens første film på engelsk siden 2006, det er også en brutal omgang horror i stedet for en ny ‘The Raid’. Filmen handler om Thomas (Dan Stevens), der i starten af 1900-tallet infiltrerer en religiøs kult, der har bortført hans søster. Kulten har en usædvanligt brutal leder (Michael Sheen), som Thomas må stå ansigt til ansigt med for at få sin søster tilbage.

‘Apostle’ er tilsyneladende ikke en film for sarte sjæle. Der er spandevis af blod, folk der bliver brændemærket og adskillige barbariske tortur-scener. Kulten vækker mindelser om Ku Klux Klan, blot med sorte kapper i stedet for hvide.

Selvom filmen markerer et stilskifte for Evans, er der et enkelt klip i traileren, hvor Thomas slås med et træspyd, der sagtens kunne ligne noget fra ‘The Raid’.

‘Apostle’ har premiere på Netflix den 12. oktober.

Læs også: Netflix skruer gevaldigt op for gyset i traileren til teenagehekseserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af