’Mad Men’-skaber udtaler sig om sexchikane-anklager: »Jeg kan virkelig ikke huske, jeg har sagt det«

Sidste efter år blev ’Mad Men’-skaber Matthew Weiner anklaget for sexchikane af sin kvindelige medforfatter Kate Gordon. Gordon havde udtalt, at Weiner havde sagt til hende, at »hun skyldte ham at lade ham se hende nøgen«, da de havde arbejdet sammen en sen aften.

Da anklagen landede, reagerede Weiner i første omgang ved blankt at benægte, at han skulle have udtalt sig således. I et nyt interview med Vanity Fair fortsætter Weiner benægtelserne – om end en kende mere vævende end førhen.

»Jeg kan virkelig ikke huske, jeg har sagt det. Jeg kan ikke gardere mig mod at sige, det ikke er umuligt, jeg har sagt det, men jeg kan virkelig ikke huske det«, lød det fra Weiner, da han blev spurgt ind til Gordons anklage.

»Jeg kan ikke forestille mig et scenarie, hvor jeg skulle have sagt det. Sådan som jeg ser det, var det 10 år siden, og jeg kan ikke huske at have sagt det. Når nogen siger, du har sagt noget, som den oplevelse vi lige har nu – jeg kan ikke huske, jeg har sagt det. Jeg har aldrig følt sådan, og jeg har aldrig opført mig sådan over for Kate«.

Weiner er lige nu aktuel med den stjernespækkede antologiserie ’The Romanoffs’, der har amerikansk premiere den 12. oktober.

Læs også: Se første trailer til Mad Men-skabers stjernespækkede antologiserie ’The Romanoffs’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af