Maisie Williams røber detalje om sin slutscene af ‘Game of Thrones’, og spekulationerne kan begynde

Maisie Williams røber detalje om sin slutscene af ‘Game of Thrones’, og spekulationerne kan begynde
Maisie Williams som Arya Stark i 'Game of Thrones'

Det er stadig sparsomt med detaljer om den kommende ottende og sidste sæson af HBOs ‘Game of Thrones’, selvom optagelserne blev afsluttet tilbage i juli. Det skyldes blandt andet, at filmholdet brugte ret så ekstreme metoder, for at undgå at nogle spoilers skulle slippe ud. Derfor bliver enhver detalje, som castet afslører i pressen, dissekeret af fans til mindste detalje.

Senest er det Maisie Williams, der har talt en lille smule over sig i et interview med The Guardian. Det er ikke meget, hun fortæller, men det er nok til at sætte fanteorierne i gang. Williams bliver spurgt ind til hendes sidste optagedag.

»Jeg endte med den perfekte scene,« siger Williams. »Jeg var alene – sikke et chok! Arya er jo altid alene. Men jeg var alene, og jeg havde set en del andre personer optage deres sidste scener. Jeg kendte rutinen, jeg havde set tårerne og hørt talerne. Jeg havde ikke planlagt min egen tale, men det var i det øjeblik, det gik op for mig, hvor meget serien har betydet for mig«.

De to vigtigste ting er, at Williams var alene, hvilket måske tyder på, at Arya endnu engang skal klare sig på egen hånd i løbet af sæsonen, og at hun havde set flere andre optage deres sidste scener. Derfor kan man måske – med streg under måske, for man optager jo sjældent i kronologisk rækkefølge – regne med, at Arya bliver en af de sidst overlevende, da sæsonen skulle blive den hidtil blodigste.

Betyder det, at Arya dræber alle andre og ender med at sætte sig alene på The Iron Throne, som en fan foreslår i kommentarerne på The Guardian-interviewet? Nok ikke, men med ‘Game of Thrones’ ved man aldrig.

En konkret premieredato på sæson 8 af ‘Game of Thrones’ er endnu ikke annonceret, men man kan forvente, at det bliver i løbet af første halvår af 2019.

Læs også: Maisie Williams tog én souvenir med fra ’Game of Thrones’-settet

Læs også: ’Game of Thrones’-skaber fortæller, hvorfor sidste sæson er så længe undervejs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af