Ny ‘Bohemian Rhapsody’-video går bag om Rami Maleks vanvittige Freddie Mercury-transformation

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er stadig lidt under en måned til premieren på biografifilmen ‘Bohemian Rhapsody’ om Freddie Mercury og bandet Queen, men Rami Maleks Oscar-kampagne er allerede begyndt.

En ny behind the scenes-video går helt tæt på ‘Mr. Robot’-stjernens vanvittige transformation. Malek afslører blandt andet, at han arbejdede tæt sammen med en bevægelsestræner for at ramme Mercurys gestik så præcist som muligt, mens han også brugte op mod 50 timer på at få tilpasset ekstravagante kostumer.

»Når man indvilliger i at spille Freddie Mercury, tænker man, ‘hvordan kommer jeg nogensinde til at kunne fylde de sko? Det er et enormt ansvar, men ét som jeg var meget ivrig efter at påtage mig«, siger Malek blandt andet om den udfordrende rolle, som for alvor har potentialet til at cementere hans plads i toppen af Hollywood.

‘Bohemian Rhapsody’ følger Queens spædeopstart i 1970’erne frem mod de store stadionkoncerter og den legendariske Live Aid-koncert i 1985. Filmen får dansk biografpremiere 1. november.

Læs også: Queen løfter sløret for ‘Bohemian Rhapsody’-soundtrack

Læs også: Rami Malek er åndeløst god i første fulde trailer til ‘Bohemian Rhapsody’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af