Queen løfter sløret for ‘Bohemian Rhapsody’-soundtrack

Queen løfter sløret for ‘Bohemian Rhapsody’-soundtrack
Rami Malek som Freddie Mercury i 'Bohemian Rhapsody'.

Den 24. oktober er der premiere på Queen-filmen ‘Bohemian Rhapsody’ i de britiske biografer – den 1. november i Danmark. Og det er med ikke så lidt hype i ryggen, at filmen med Rami Malek i rollen som Freddie Mercury rammer lærrederne.

Fra en sindssygt Mercury-lignende Malek til gåsehudsfremkaldende trailers har folkene bag filmen fået skruet godt op for forventningerne. Nu har de så løftet sløret for filmens soundtrack, som gemmer på et par interessante sager.

Blandt andet finder man en hel del optagelser fra den legendariske Live Aid-koncert i 1985, som jo i øvrigt fungerer som en essentiel del af filmens fortælling. Hidtil har optagelserne fra Live Aid udelukkende været udgivet som video – men nu kan de altså for første gang erhverves i pure lydform. Hertil finder man for eksempel også temaet til 20th Century Fox spillet af Queens Brian May.

Soundtracket bliver udgivet den 19. oktober og kan forudbestilles på cd her, hvor man også kan se hele tracklisten.

Læs også: Bryan Singer taler ud om ‘Bohemian Rhapsody’ – og afkræfter beskyldning mod Kevin Spacey.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af