Soundvenue og Chateau Motel præsenterer: ’Brakland’ Gallapremiere & Efterfest

Soundvenue og Chateau Motel præsenterer: ’Brakland’ Gallapremiere & Efterfest
Martin Skovbjergs 'Brakland'.

Du har helt ekstraordinært mulighed for at komme med til gallapremiere på en af årets mest hypede film, når Soundvenue i samarbejde med Chateau Motel inviterer til et knytnæveslag af en film.

’Brakland’ taler til alle sanser, ikke mindst takket være et elektronisk score, der torpederer direkte ind i publikums frontallapper og giver Jens Ole McCoys lydside til ’Underverden’ kamp til stregen som det vildeste soundtrack i nyere dansk film. Glæd jer!

Gallapremieren finder sted fredag den 16. november i Empire Bio og rykker efterfølgende i busser (first seated) til Chateau Motel, hvor Places + Faces optræder. Obs: Kun et begrænset antal pladser til salg – køb billet HER og tilmeld Facebook-event HER.

‘Av Av Av’-medlems kraftudladning

Manden bag ’Brakland’, Martin Skovbjerg, er et af de mest opsigtsvækkende multitalenter på dansk grund. På musiksiden er han kendt som en tredjedel af Av Av Av og som den anerkendte Dj Er Du Dum Eller Hvad. Som instruktør gjorde han første gang opmærksom på sig selv med den originale DR-webserie ’Anton 90’.

Nu har han så lavet sin første spillefilm, der i en ren kraftudladning kanaliserer Skovbjergs mangesidede potentiale i en rå og sitrende, følsom og foruroligende venskabshistorie. Under gallapremieren i Empire Bio bliver ’Brakland’ vist simultant i alle sale, hele filmholdet vil være til stede, og billetten giver direkte adgang til efterfest på Chateau Motel. Vi kan også røbe, at der kommer flere overraskelser undervejs…

’Brakland’ handler om teenageren Simon, der flytter fra København til en lille by i provinsen, hvor han møder den dragende og mystiske Bjarke. Bjarke er arving til det lokale højtalerimperium og en provokationslysten outsider, der hurtigt udfordrer Simon til at overskride alle grænser. Deres venskab vokser, til de står foran afgrunden. Og det bliver op til Simon at vælge, om de begge skal opløses i ren ur-maskulin destruktion.

Debutanterne Jonas Bjerril og Vilmer Trier Brøgger er sensationelt gode som Simon og Bjarke i en film, der måske bedst kan beskrives som en blanding af Gus Van Sants impressionistisk-gåsehudsfremkaldende ’Elephant’, fintfølende danske ungdomsfilm fra 70’erne og en pulserende thriller.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Den store ’Brakland’-event er et led i Soundvenues forpremiererække med de mest interessante nye debutfilm, der i disse måneder får jorden til at skælve under dansk film.

’Brakland’ med efterfest
Fredag den 16. november kl. 21:45 (Filmstart kl. 22:15)
Empire Bio – efterfest på Chateau Motel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af