Jimmy Fallon afslører People Magazines mest sexede mand i 2018

Hvert år vælger Pelple Magazine deres bud på den mest sexede mand i live lige nu. Sidste år gik prisen til den amerikanske countrysanger Blake Shelton, og i 2016 gik den til Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

I går afslørede Jimmy Fallon årets vinder i sit talkshow, der også selv dukkede op via en live-forbindelse.

Og vinderen er… den britiske skuespiller Idris Elba kendt for sine roller i ‘The Wire’, ‘Beasts of No Nation’ og som Heimdall i en række Marvel-film. Elba har da også været et af de mest populære bud på en ny James Bond efter Daniel Craig, selvom Elba selv har afvist rygterne.

Fallon får Elba til både at vise et ulmende blik og et genert smil, da People Magazine fremhæver begge hos skuespilleren. Elba forholder sig heldigvis til hele seancen med et glimt i øjet, mens han stadig virker taknemmelig.

Læs også: Mad Max’-opfølger skubbet til side – George Miller annoncerer ny film med Tilda Swinton og Idris Elba

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af