Ny herlig ‘Toy Story 4’-teaser afslører Key & Peele på rollelisten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igår landede den første teaser for ‘Toy Story 4’, der bød på et varmt (og ildevarslende) gensyn med Woody, Buzz og resten af legetøjsslænget – plus en ny rædselsslagen gaffel-karakter ved navn Forky. Og nu løfter Disney Pixar mere af sløret for handlingen i den kommende ‘Toy Story’-efterfølger, der tilføjer yderligere to nye karakterer, som den geniale komikerduo Key & Peele skal lægge stemme til.

I en ny teaser, der fungerer som en slags metakommentar på ‘Toy Story’-universet, møder vi de to bamser Ducky og Bunny, der holder til i en bod i en forlystelsespark, hvor de venter på at blive taget med hjem som gevinst. Keegan-Michael Key lægger stemme til den gule fugl Ducky, og Jordan Peele er Care Bear-kaninen Bunny, som i teaseren gør grin med Buzz Lightyears catchphrase »to infinity and beyond« eller som Peele i blå Care Bear-skikkelse siger: »To infinity and your mom«.

Om handlingen i den kommende 4’er ved vi nu, at Woody bor hos sit nye barn Bonnie, som overtog den gæve cowboy-dukke i 3’eren, efter Andy blev voksen. Og Woody har aldrig været i tvivl om sit tilhørsforhold til sit barn, men da Bonnie tilføjer et nyt modvilligt medlem til legeværelset, nemlig Forky, kastes Woody og legetøjs-co. ud i et eventyr, der blandt andet fører dem til forlystelsesparken og giver dem et nyt perspektiv på verden, der kan være meget stor for et lille stykke legetøj.

Filmen instrueres af Josh Cooley, og har naturligvis atter Tom Hanks og Tim Allen i rollerne som Woody og Buzz. Rollelisten inkluderer desuden blandt andre Patricia Arquette, Annie Potts, Joan Cusack, Kristen Schaal og Laurie Metcalf.

‘Toy Story 4’ får dansk biografpremiere den 29. august 2019.

Læs også: Bør ‘The Incredibles 2’ og ‘Toy Story 4’ gøre os bekymrede for Pixars fremtid?

Læs også: Se den første ildevarslende teaser for ‘Toy Story 4’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af