Showtime annoncerer ‘Penny Dreadful’-spinoffserie – sat i Los Angeles anno 1938

Showtime annoncerer ‘Penny Dreadful’-spinoffserie – sat i Los Angeles anno 1938
Eva Green i 'Penny Dreadful'.

Showtime har givet grønt lys til en spinoff-serie af den gotiske gyserserie ‘Penny Dreadful’. Det nye kapitel i universet har titlen ‘Penny Dreadful: City of Angels’ og er skabt og skrevet af John Logan, der også stod bag den oprindelige serie.

‘Penny Dreadful: City of Angels’ foregår, som titlen antyder, i Los Angeles med år 1938 som udgangspunkt – mange år efter originalen, som udspiller sig i det Victorianske London. Serien byder på nye karakterer og bygger denne gang på den mexicansk-amerikanske folklore og de sociale spændinger, som definerede englenes by i perioden. Historiens centrum er en konflikt mellem karakterer, der er forbundet til helgenen Santa Muerte, som ifølge folketroen er en personificering af døden.

Serien vil både udforske det overnaturlige og optegne moralske dilemmaer forbundet med den historiske tidsånd. John Logan udtaler om serien:

»’Penny Dreadful: City of Angels’ kommer til at have en social samvittighed og en historisk bevidsthed, som vi valgte ikke at udforske i London-tidslinjerne af ‘Penny Dreadful’. Nu vil vi kæmpe med specifikke historiske, politiske, religiøse, sociale og racemæssige problemstillinger fra den virkelige verden. I 1938 stod Los Angeles over for nogle svære spørgsmål om sin fremtid og sin sjæl. Vores karakterer må gøre det samme. Der er ikke nogen nemme svar. Der er kun stærke spørgsmål og fængslende moralske udfordringer. Som altid i ‘Penny Dreadful’-verdenen er der ingen helte eller skurke, kun protagonister og antagonister: Komplicerede og konfliktramte karakterer, der har moralske valg som omdrejningspunkt«.

Originalserien havde premiere i 2014 og består af tre sæsoner, som alle kan ses på HBO Nordic. Vores anmelder var ovenud begejstret for den afsluttende sæson, som fik de maksimale 6 stjerner.

‘Penny Dreadful: City of Angels’ forventes at påbegynde optagelserne i 2019.

Læs også: Verdens mest oversete serier #5: Gotisk mareridt fra Sam Mendes giver uforglemmelige kuldegysninger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af