Zoë Kravitz vil aldrig arbejde sammen med Woody Allen – men lovpriser ‘Fantastic Beasts’-kollegaen Johnny Depp

Zoë Kravitz vil aldrig arbejde sammen med Woody Allen – men lovpriser ‘Fantastic Beasts’-kollegaen Johnny Depp
Zoë Kravitz. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Et af de helt store moralske spørgsmål i Hollywood i det seneste år har været, hvordan man kan og bør skelne mellem små og store krænkelsessager og hvilke konsekvenser, krænkelserne skal have for den anklagede parts fremtidige karrieremuligheder i filmbyen.

I forbindelse med et interview med LA Times forud for denne uges premiere på ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’, blev filmens ene stjerne Zoë Kravitz bedt om at forholde sig til emnet i lyset af voldsanklagerne mod ‘Beasts’-kollegaen Johnny Depp, fremført af ekskonen Amber Heard.

Kravitz understregede først, at hun havde været »vildt begejstret« for at arbejde sammen med Depp, hvis karakterer Grindelwald, ifølge skuespillerinden, er en dybt fascinerende og flerfacetteret skurk. Herefter uddybede Kravitz:

»Jeg synes ikke, at det (anklagerne, red.) vedkommer mig. Og jeg tror på at give visse mennesker en chance til afhængig af, hvad vi taler om … Jeg er her for at gøre mit arbejde, og han er her for at gøre sit«.

Til gengæld afviste skuespillerinden, at hun nogensinde ville arbejde sammen med Woody Allen, der som bekendt er anklaget for seksuelle krænkelser af steddatteren Dylan Farrow. Kravitz har dog også sine egne grunde:

»Jeg tror heller ikke, at Woody Allen ville arbejde med mig, for han bruger ikke farvede skuespillere i sine film, selvom de alle foregår i New York. Det er verdens smeltedigel og der er ingen sorte mennesker«.

Hvorvidt nogen overhovedet kommer til at arbejde sammen med den udskældte instruktør igen, er i det hele taget uvist. Stensikkert er det til gengæld, at millioner af sultne Rowling-fans verden over lige nu tripper for at komme ind og opleve Kravitz og co., når ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’ får premiere på onsdag den 14. november.

Læs også: Premieren på Johnny Depps hiphop-film aflyses i kølvandet på voldssag

Læs også: Woody Allens hustru Soon Yi-Previn udtaler sig for første gang om sexanklager: »Mia Farrow har udnyttet #Metoo«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af