Honest Trailers er kæmpe fans af Tom Cruises dødsstunts: Se den parodierende trailer til ‘Mission Impossible – Fallout’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Honest Trailers har langt om længe lavet en trailerparodi til ‘Mission Impossible – Fallout’: »Franchisen, der bliver ved med at presse ham (Tom Cruise, red.) til at overgå den sidste, indtil han dør, og vi ser nærmere på vores egen rolle i dette dødbringende spil stunt chicken«.

Screen Junkies’ selverklærede »ærlige trailere« har sædvanligvis som hovedærinde at latterliggøre film ved skånselsløst at udpege diverse tåbeligheder og klicheer, men ristningen af den sidste nye ‘Mission Impossible’ er overraskende lunken. Traileren langer mere ud efter ‘Justice League’ og Henry Cavills overskæg, end den gør grin med ‘Fallout’, og det lader til, at spasmagerne hos Screen Junkies er svært begejstrede for Ethan Hunts actioneventyr – og for Tom Cruises hjemmelavede stunts ikke mindst.

Youtube-videoen tilslutter sig således tilsyneladende det rosende kor, der kalder ‘Fallout’ med Christopher McQuarrie ved roret én af de absolut bedste i franchisen – vi kvitterede selv med fem stjerner – dog med et par komiske Tom Cruise-i-spurt-montager og spydig påpegning af filmens gentagne maskekneb.

Læs også: Danske Caspar Phillipson spiller skurk i ’Mission: Impossible – Fallout’: »Man mærker Tom Cruises fryd ved at smadre igennem«

Læs også: Vi kårer de bedste film i 2018 – top 20-11

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af