Jake Gyllenhaal hjemsøges af kunstværker i første trailer til ventede ‘Velvet Buzzsaw’ fra manden bag ‘Nightcrawler’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jake Gyllenhall ramte et nyt karrierehøjdepunkt i Dan Gilroys psykologiske thriller ‘Nightcrawler‘, hvor han gik selveste Robert De Niros legendariske ‘Taxi Driver’-præstation i bedene med en hjemsøgende skildring af en psykologisk ustabil, opportunistisk amerikaner.

Nu slår Gylleenhaal endnu en gang pjalterne sammen med Gilroy i den ventede Netflix-gyserfilm ‘Velvet Buzzsaw’ – og den første trailer ser yderst lovende ud.

Filmen udspiller sig i kunstverdenen i Los Angeles, hvor galleriejeren Morf Vandewalt falder over en afdød mands hobby-malerier, som han ser stor værdi i. Men som traileren viser, begynder billederne langsomt at hjemsøge Vandewalt og alle omkring ham.

‘Velvet Buzzsaw’ er Gilroys tredje spillefilm som instruktør. Han stod senest bag Denzel Washington-filmen ‘Roman J. Israel, Esq.’, der blev nomineret til en Oscar. ‘Velvet Buzzsaw’ er udtaget til den prestigefulde Sundance Film Festival og bryster sig desuden af et stjernedrevet cast bestående af blandt andre ‘Nightcrawler’-gengangeren Rene Russo, Toni Collette (‘Hereditary’), Natalia Dyer (‘Stranger Things’), Billy Magnussen (‘Maniac’) og John Malkovich.

Filmen har premiere på Netflix den 1. februar.

Læs også: Jake Gyllenhaal bekræfter ’Spider-Man’-skurkerolle i sin første Instagram-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af