Se den mystiske trailer til Netflix’ kommende thrillerserie ‘Black Earth Rising’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren til thrillerserien ‘Black Earth Rising’, der får premiere på Netflix senere denne måned, er ude. Og der er bestemt lagt i kakkelovnen til spænding og mystik, når Michaela Coel (‘Chewing Gum’) indtager hovedrollen som adoptivbarnet Kate Ashby, der som barn flygtede fra folkemordet i Rwanda og blev adopteret af en hvid, engelsk familie.

Flere år efter de traumatiserende hændelser ønsker Kate at finde ud af mere om sit ophav, og hun rejser derfor tilbage til hjemlandet for at grave i sandheden. Undervejs støder hun på mennesker og spor, der kan føre hende mod den egentlige grund til, at det lykkedes hende at flygte fra det krigsramte Rwanda.

Traileren lader ikke så tvivl om, at historien gemmer på masser af overraskelser og mysterier. Samtidig bliver det en serie, der tager vestens forhold til Afrika under kærlig behandling.

‘Black Earth Rising’ er instrueret af Hugo Blick, der er kendt for den prisvindende serie ‘The Honourable Woman’ med Maggie Gyllenhaal fra 2014, og Michaela Coel skal blandt andet spille over for John Goodman, Tamara Tunie, Noma Dumezweni og Harriet Walter.

‘Black Earth Rising’ får premiere på Netflix 25. januar.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af