Sofia Coppola genforenes med Bill Murray i ny A24-film for Apple

Sofia Coppola genforenes med Bill Murray i ny A24-film for Apple

Det prominente distributionsselskab A24, som står bag nogle af de seneste års største indieudgivelser (fra ‘Moonlight’ til ‘Lady Bird’ og ‘The Florida Project’), indgik i 2018 et samarbejde med Apple. Der var dengang ikke mange detaljer at hente om, hvad samarbejdet ville indebære, men snart bliver vi måske klogere.

Instruktør Sofia Coppola har nemlig netop meldt sig som den første filmskaber, der skal lave en film til udgivelse af det nye team. Med tidligere indieperler som ’Lost in Translation’, ’The Virgin Suicides’ og senest ’The Beguiled’ virker den Cannes-vindende instruktør som et oplagt valg for A24, der da også tidligere har arbejdet sammen med hende på den mindre vellykkede ‘The Bling Ring’.

’On the Rocks’ skal foregå i New York, hvor en ung mor forsøger at forbedre forholdet til sin playboyfar. Flere navne er allerede sat på projektet, og de er bestemt ikke fremmede for Coppola. Den unge mor bliver Rashida Jones, kendt fra ’Parks and Recreation’ og ’The Office’, som samarbejdede med Coppola på juleafsnittet ’A Very Murray Christmas’. Stjernen fra selv samme julespecial Bill Murray spiller Rashidas far, og hans medvirken i ’Lost in Translation’ skaffede ham en Oscar-nominering.

Projektet kommer formentlig til at vente på Murray, der lige nu arbejder på film med både Jim Jarmusch og Wes Anderson, henholdvis ’The Dead Don’t Die’ og ’The French Dispatch’, som ser ud til at have et ret vildt cast.

Læs også: 19 exceptionelt lovende film, vi kræver til Danmark i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af