’The Big Lebowski’-comeback afblæst: The Dude genopstår med Carrie Bradshaw i ølreklame

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge delte Jeff Bridges en lille video, hvori han pustede nyt liv i sin ikoniske ’The Big Lebowski’-karakter: The Dude. Videosnasen, der blev akkompagneret af datoen 3. februar 2019, fik helt oplagt fans og nysgerrige sjæle til at spekulere i, om The Dude og hans bowling-buddies mon ville gøre comeback på det store lærred.

Det viser sig så i dag, at det ingenlunde er tilfældet. Det lille Lebowski-comeback består nemlig blot af en øl-reklame, hvor The Dude gør noget så lidt Dude-agtigt som at gå på en fin restaurant for at bestille en Stella Artois frem for sin signatur-drink, en white russian. Et valg, som ingen ringere end Sarah Jessica Parkers ’Sex and the City’-hovedkarakter Carrie Bradshaw – der har byttet sin cosmopolitan ud med samme – bifalder fra sidebordet.

»Changing can do a little good«, lyder det fra den Stella-drikkende, natbuks-klædte His Dudeness, der nyder sin lyse pilsner på den fine restaurant med Carrie Bradshaw fnisende ved sin side.

Den 3. februar – datoen, der blev teaset med den første lille video – er, som vi også bed mærke i tidligere, datoen for årets Super Bowl-finale. Stella Artois har altså med andre ord købt sig et 43 sekunders comeback til The Dude og Carrie Bradshaw i reklamepausen, hvilket lader til at være enden på spekulationerne om en Lebowski-opfølger.

»The Dude abides«. Lad os se, om hans fans kommer til at gøre det samme.

Læs også: ‘The Big Lebowski’ fylder 20 år – se Bridges, Buscemi og Goodmans muntre reunion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af