Jeff Bridges teaser ’The Big Lebowski’-comeback i ny video

Jeff Bridges teaser ’The Big Lebowski’-comeback i ny video

»Can’t be living in the past, man«, lød det i går fra Jeff Bridges via Twitter. Ordene, der er som skabt til at blive sagt på allerbedste, indifferente The Dude-manér, blev akkompagneret af en ganske kort video, der har fået ’The Big Lebowski’-fansfæren til at koge over.

I videoen får vi nemlig et ganske kort gensyn med Jeff Bridges som The Big Lebowski aka. The Dude himself anno 2019. Iklædt en komfortabelt udseende natbuks, sin signatur-sweater og et par solbriller sjosker den gode Dude ind i billedet til tonerne af Bob Dylans ’The Man in Me’, kigger i kameraet og ler lusket.

Videoen kunne indikere, at der er en form for ’The Big Lebowski’-comeback på trapperne – hvad det helt præcis indebærer, er endnu uvist. Men da den slutter med datoen »2.3.19«, kunne det tyde på, vi meget snart bliver meget klogere. Mere præcist på næste søndag. Vi må væbne os med tålmodighed indtil da og »stay tuned«, som Bridges selv opfordrer til på Twitter.

Den nævnte dato, 3. februar 2019, er tilfældigvis datoen for årets Super Bowl-finale. Ikke umiddelbart The Dudes favoritform for bowling, men måske han alligevel kunne finde på at gøre en form for comeback i en af de hundedyre reklamepauser i dagens anledning?

Læs også: ‘The Big Lebowski’ fylder 20 år – se Bridges, Buscemi og Goodmans muntre reunion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af