Trine Dyrholm forfører 17-årig stedsøn i traileren til den ventede ’Dronningen’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om få dage begynder den prestigefyldte Sundance Film Festival i Utah, og Danmark repræsenteres på dramafronten af instruktør May el-Toukhys ’Dronningen’, som konkurrerer i kategorien World Cinema Dramatic Competition.

Her spiller Trine Dyrholm Anne, en succesfuld advokat og mor, der er lykkeligt gift, indtil hun fascineres af sin 17-årige stedsøn, der flytter ind hos familien. Den nye trailer viser, hvordan et familiedrama udfolder sig i nordisk stilfuld sommeridyl, da hun forfører stedsønnen, og deres forhold får alvorlige konsekvenser for hende selv og familien.

Dyrholm står i spidsen for et dansk-svensk cast, hvor man også finder Magnus Krepper (’Liberty’, ’Millenium’-filmene, ’Før frosten’) som ægtemanden og Gustav Lindh, som havde en lille rolle i ’All Inclusive’, som stedsønnen.

May el-Toukhy er instruktør og manusforfatter. Hun debuterede i 2015 med komedien ’Lang historie kort’.

’Dronningen’ får premiere herhjemme 28. marts.

Læs også: 15 danske film, vi slet ikke kan vente med at se i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af