Netflix er klar med arvtageren til ‘Bird Box’ – se traileren til postapokalyptiske ‘The Silence’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix fik stor kommercielsucces med Susanne Biers ‘Bird Box’, hvor Sandra Bullock forsøger at overleve i en postapokalyptisk verden, der bliver angrebet af et usynligt monster, som dræber alle, der ser i dets retning.

Nu er streaminggiganten klar med arvtageren ‘The Silence’ – her angriber nogle flagermuselignende monstre, hver gang man siger et kvæk, meget lig sidste års horrorhit ‘A Quiet Place’. Ja, filmen har sågar også en døv teenagepige i en af de bærende roller…

Oscar-nominerede Stanley Tucci spiller en familiefar, der søger mod et afsidesliggende tilflugtssted i håb om at beskytte sin 16-årige datter Ally (Kiernan Shipka fra ‘Chilling Adventures of Sabrina’) og resten af familien. ‘The Silence’ instrueres af John R. Leonetti, som tidligere har stået bag gyserfilmene ‘Annabelle‘ og ‘Wish Upon‘.

Er Netflix bare ude på at malke de postapokalyptiske gyserfilm til døde? Døm selv, når ‘The Silence’ får premiere på tjenesten 10. april.

Læs også: Forfatter bekræfter, at ‘Bird Box’-fortsættelse er på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af