Woody Harrelson var (også) skuffet over ‘True Detective’ sæson 2

Woody Harrelson var (også) skuffet over ‘True Detective’ sæson 2

Det er ikke mere end en måned siden, at den længe ventede sæson tre af ‘True Detective’ nåede sin afslutning med generelt gode anmeldelser.

De fleste anmeldere og seere verden over kunne ellers i 2015 erklære sig slående enige i, at ‘True Detective’ sæson to var en voldsom skuffelse oven på et mesterværk af en første sæson. Vores egen skribent kaldte således sæsonen, der havde Vince Vaughn og Colin Farrell i hovedrollerne, for kedsommelig og humorforladt med forvirrende plottråde.

Woody Harrelson, der sammen med Matthew McConaughey udgjorde første sæsons glimrende politi-makkerpar, åbner nu op omkring sin egen store skuffelse over anden sæson i Sunday TODAY.

»Jeg var, du ved, ret skuffet over, at den anden sæson ikke var lige så…«, udtaler Harrelson uden at kunne få sig selv til at færdiggøre sætningen. »Men nu er der den tredje sæson, som jeg kun har set de første fire episoder af, fordi jeg har arbejdet. Men jeg er virkelig vild med den tredje sæson. Jeg håber, det fortsætter«.

Harrelson afviser desuden muligheden for at vende tilbage til serien sammen med McConaughey.

»Jeg kan ikke forestille mig en verden, hvor vi laver en ny sæson. Jeg føler, at vi gjorde det, og det gik godt«.

Læs også: ’True Detective’ – hele sæson 3: Krimien var antiklimatisk, men finalen smuk

Læs også: De bedste serier på HBO Nordic

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af