‘Saturday Night Live’ tager pis på ‘Game of Thrones’-prequels og sequels i morsom sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kit Harington var vært ved gårsdagens udgave af ‘Saturday Night Live’, der ikke overraskende bød på en del ‘Game of Thrones’-sketches.

Det populære tv-show satte blandt andet fokus på de mange ‘Game of Thrones’-prequels og -sequels, som HBO forventeligt kommer til at sætte i søen, så snart deres flagskib er rullet over skærmen for sidste gang.

I sketchen ‘New HBO Shows’ præsenterede ‘SNL’ blandt andet spinoffserien ‘Castle Black’, hvor Jon Snow forsøger at holde en romance med en kvindelig White Walker hemmelig. Et andet bud på en arvtager til ‘Game of Thrones’ er animationsserien ‘Arya’, der følger den sværdglade Stark igennem high school. Eller hvad med krimiserien ‘Game of Thrones Special Victims Unit’?

Haringtons åbningsmonolog havde også fokus på skuespillerens ikoniske rolle som Jon Snow. Først dukkede Emilia Clarke op for at spørge, hvordan den kommende sæson egentlig slutter, mens John Bradley, der spiller Samwell Tarly, også var meget interesseret i at vide, om Harington stadig ville være venner med ham efter serien. Haringtons kone, Rose Leslie, der spillede Ygritte i ‘Game of Thrones’, havde et helt andet spørgsmål: Hvordan kommer Harington til at tjene penge til familien, nu hvor det hele er slut?

‘Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic og C More den 15. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Find hele vores ‘Game of Thrones’-optakt HER.

Læs også: The Weeknd, SZA og Travis Scott har indspillet en sang til ‘Game of Thrones’-finalen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af