Adam Sandler-komedien ‘Murder Mystery’ slår seerrekorder ifølge Netflix

Adam Sandler-komedien ‘Murder Mystery’ slår seerrekorder ifølge Netflix
'Murder Mystery'.

Komedien ‘Murder Mystery’ med Jennifer Aniston og Adam Sandler er det seneste resultat af et langvarigt samarbejde mellem Sandler og Netflix. Filmen har fået en lunken modtagelse af anmelderne, ligesom flere af de andre film, samarbejdet har frembragt  – ’The Do-Over’ og ’The Ridiculous 6’ har for eksempel Rotten Tomato-scores på henholdvis ti og nul procent.

Men skal man tro de nyeste seertal fra Netflix, forstår man, hvorfor samarbejdet er rentabelt for tjenesten. Ifølge Netflix har næsten 31 millioner brugere set ’Murder Mystery’ i løbet af de første tre dage, den var tilgængelig. Det er en rekord for tjenesten, og den slår således efter sigende Susanne Biers ‘Bird Box’.

Som sædvanlig er man nødt til at tage Netflix’ ord for gode varer, men med end sund skepsis. De offentliggør nemlig ikke streamingdata, så uvildige parter kan verificere dem, og de har en tydelig interesse i at få dem til at fremstå så høje som muligt. Flere på Twitter har da også sået tvivl.

Med det sagt er der tale om to af Hollywoods mest kendte og højest betalte komedieskuespillere, som sidst, de arbejdede sammen på ’Just Go With It’ fra 2011, fik massiv succes ved billetlugerne.

Læs også: Anmeldelse af ‘Booksmart’ – Hypet highschoolkomedie er drøncharmerende, sjov og rørende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af