Anden sæson af ‘The Terror’ udspiller sig i amerikanske interneringslejre – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første sæson af den Ridley Scott-producerede ’The Terror’ endte sidste år på vores liste over årets bedste serier. Antologiserien tager uopklarede episoder fra historiebøgerne og giver et rædselsvækkende bud på, hvad der kunne være sket. I første sæson befandt vi os således på to skibe, som i 1845 blev sendt til Arktis for at finde Nordvestpassagen, men gik til grunde i forsøget.

I den anden sæson, som har titlen ’The Terror: Infamy’, og hvis trailer netop er blevet offentliggjort, springer vi godt 100 år frem i tiden til Anden Verdenskrig. Nærmere bestemt udspiller historien sig i en af de amerikanske interneringslejre, hvor tusindvis af amerikanere med japanske rødder befandt sig under krigen. Endnu engang er der nogle ubehagelige, overnaturlige kræfter på spil, som man i traileren kan se inkluderer formskiftere og levende døde.

»’The Terror: Infamy’ handler om en serie af bizarre dødsfald, som hjemsøger et japansk-amerikansk fællesskab og en ung mands rejse til at forstå og kæmpe imod den onde skabning, som er ansvarlig«, lyder den officielle synopsis.

Sæsonen er skabt af Max Borenstein, manuskriptforfatter bag ’Godzilla’, og Alexander Woo og får amerikansk premiere 12. august. Forhåbentligt lander den på Amazon Prime i Danmark samtidig.

Læs også: Anmeldelse af ’Too Old to Die Young’ – Nicolas Winding Refns 13 timer lange mastodontværk fiser ud i et ‘nå’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af