Quentin Tarantino har gang i et Marvel-maraton, og han har udpeget sin favorit

Quentin Tarantino har gang i et Marvel-maraton, og han har udpeget sin favorit
Quentin Tarantino i Cannes 2014. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Quentin Tarantino har haft nok at se til de seneste par år med ‘Once Upon a Time in Hollywood’, der fik verdenspremiere på årets Cannes Film Festival, og nu også den kommende ‘Star Trek’-film, som han skal producere og muligvis også instruere.

Men indimellem de to store filmprojekter har instruktøren fundet tid til et mere afslappende tidsfordriv: at catche up på alle Marvel-film, så han langt om længe kan få set ‘Avengers: Endgame’ – og få en afklaring på, hvorfor alle går og taler om den. Det udtaler Tarantino til Empire Magazine.

»For omkring et par uger siden begyndte jeg at catche up på nogle af Marvel-filmene, så jeg kunne tage ind og se ‘Endgame’. Jeg er lige blevet færdig med ‘Captain America: Civil War’, så den næste er ‘Doctor Strange’. Faktisk var den sidste, jeg så, ‘Ragnarok’. Jeg elskede den. Den var min favorit i serien siden ‘The Avengers’ – uden tvivl min favorit«.

‘Thor: Ragnarok’, der er instrueret af Taika Waititi, fik da også en fremragende modtagelse af anmeldere såvel som fans ved 2017-premieren, og vores egen anmelder kaldte den blandt andet »den sjoveste Marvel-film til dato«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Once Upon a Time in Hollywood’ – Quentin Tarantino giver Hollywood uskylden tilbage

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af