Jennifer Lawrence skal spille hovedrollen i mesterinstruktørs nye gangsterfilm

Jennifer Lawrence skal spille hovedrollen i mesterinstruktørs nye gangsterfilm
Jennifer Lawrence (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Jennifer Lawrence har gang i nogle spændende projekter for tiden: I foråret kom det frem, at hun arbejder på en ny film for tidens mest markante independent-filmselskab A24 og nu teamer hun op med den italienske mesterinstruktør Paolo Sorrentino (‘Den store skønhed’, ‘Youth’) på gangsterfilmen ‘Mob Girl’.

Lawrence skal spille rollen som Arlyne Brickman, en jødisk kvinde, der vokser op blandt kriminaliteten på Lower East Side i New York City og snart bliver involveret i gangsternes glamourøse livsstil, når hun løber ærinder for dem. Men da hun bliver voldtaget og slået ned og efterladt af sine mafia-forbindelser, melder hun sig som politiinformant og bliver et kronvidne i sagen mod Colombo-familien.

‘Mob Girl’ er baseret på den virkelige fortælling i Teresa Carpenters bog af samme navn. På papiret lyder det som en usædvanlig historie for Sorrentino, der primært har beskæftiget sig med livets eksistentielle kringelkroge i en udpræget europæisk arthouse-tradition med mesterværket ‘Den store skønhed’ som det helt store adelsmærke.

Men hvis der er nogen, der kan vende klichéerne på hovedet, må det være ham. Sorrentino var senest aktuel med ‘Silvio og de andre‘ – en politisk satire over Berlusconi – mens han snart vender tilbage til tv-skærmen med ‘The New Pope’ med Jude Law og John Malkovich.

Læs også: Kan ’Lost in Translation’s syn på japanerne bære 2019-blikket?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af