Jennifer Lawrence skal spille hovedrolle i hemmeligholdt spillefilm fra tidens mest anerkendte filmselskab

Jennifer Lawrence skal spille hovedrolle i hemmeligholdt spillefilm fra tidens mest anerkendte filmselskab
Jennifer Lawrence (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Jennifer Lawrence har holdt pause fra skuespillet siden spionfilmen ‘Red Sparrow’, der fik en hård medfart af anmeldere og publikum sidste år, og i stedet fokuseret på politisk aktivisme. Men nu har den Oscar-vindende endelig offentliggjort sit første nye projekt – og det lyder særdeles interessant.

Lawrence medvirker nemlig i en kommende spillefilm fra indie-producenten A24, der over de seneste år har gjort sig bemærket med fremragende titler som ‘First Reformed’, ‘Hereditary’, ‘Lady Bird’, ‘The Florida Project’ og ‘Moonlight’.

Filmen markerer en tilbagevenden til skuespillerens rødder efter flere år med roller i store franchise som ‘X-Men’ og ‘Hunger Games’. Lawrence fik nemlig sit gennembrud i indie-filmen ‘Winter’s Bone’ af Debra Granik, som sikrede skuespilleren sin første Oscar-nominering.

Det er endnu småt med informationer omkring den kommende spillefilm. Vi ved dog, at den instrueres af debutanten Lila Neugebauer, en anerkendt teaterinstruktør, mens manuskriptet er skrevet af debutanten Elizabeth Sanders. Filmen produceres af Eli Bush og Scott Rudin, der har 9 Oscar-nomineringer i bæltet og én sejr for ‘No Country for Old Men’. Optagelserne begynder eftersigende til juni.

A24 er snart aktuelle med Ari Asters ‘Hereditary’-opfølger, ‘Midsommar‘, mens de fornyligt annoncerede Joel Coens filmatisering af Shakespeares ‘Macbeth’ med Denzel Washington og Frances McDormand i hovedrollerne.

Jennifer Lawrence kan ses i sin sidste ‘X-Men’-film, ‘Dark Phoenix‘, til sommer – efter længere tids udskydelse.

Læs også: Kom bag kameraet på ‘Game of Thrones’-sæsonpremieren i ny video – og hør historien om, da Kit Harington næsten mistede sin højre nosse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af