Netflix går ind i fantasy-kampen – se første trailer til stortanlagte ‘The Witcher’ med Lars Mikkelsen og Henry Cavill

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er lige nu åben krig mellem streamingtjenesterne, der alle forsøger at skabe et fantasyhit, som kan tage over for ‘Game of Thrones’. HBO satser på stjernespækkede ‘His Dark Materials‘, mens Amazon bruger styrtende med penge på deres kommende ‘Ringenes herre’-prequelserie. Hos Netflix hedder buddet på det næste store fantasybrag ‘The Witcher’.

Serien, der netop har fået sin første trailer, er baseret på Andrzej Sapkowskis best-seller bogserie af samme navn, som også siden er blevet lavet til en række tegneserier og videospil.

‘The Witcher’ følger witcheren Geralt af Rivia, spillet af den forhenværende Super-Man Henry Cavill. Ifølge Netflix er det en »episk fortælling om skæbne og familie«. Geralt er en ensom monsterjæger, der kæmper for at finde sin plads i verdenen, hvor mennesker ofte viser sig at være endnu mere ondsindede end bæsterne, han jæger. Men da skæbnen sender ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelig, må de tre navigere det farlige kontinent sammen.

På Comic Con i San Diego, hvor første trailer blev præsenteret, fortalte Cavill, at han selv har spillet videospillene, og altid drømt om at indtage rollen som Geralt. Han plagede showrunneren Lauren Hissrich i fire måneder, indtil han til sidst fik rollen foran mere end 200 andre skuespillere. Siden har Cavill trænet sværdkamp dagligt og insisteret på at lave sine stunts selv.

Udover Henry Cavill består rollelisten blandt andre af danske Lars Mikkelsen foruden en række mestendels endnu ukendte skuespiltalenter. Det kan dog hurtigt ændre sig, hvis ‘The Witcher’ får vind i sejlene. Serien har endnu ikke en fast premieredato, men forventes at lande på Netflix i løbet af 2019.

Læs også: HBO’s nye fantasy-satsning er vanvittigt ambitiøs – se første fulde trailer til ‘His Dark Materials’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af