Se den første trailer til stortanlagt Wu-Tang Clan-serie

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

N.W.A fik deres filmepos med ‘Straight Outta Compton’, Tupac var genstand for ‘All Eyez on Me’, og nu er det Wu-Tang Clans tur til at få deres historie omsat til skærmdramatik – tilmed i form af en hel serie på 10 afsnit.

Hulu (‘The Handmaid’s Tale’) står bag ‘Wu-Tang: An American Saga’, der følger klanens origin story med RZA i spidsen i start-90’ernes New York, hvor crack-epidemien raser. Den første trailer er netop landet, og det ser stilistisk veloplagt og stemningsfuldt ud. RZA og Method Man har selv været med til at producere serien, så der bliver næppe tale om et karaktermord.

I castet finder man blandt andre Shameik Moore fra ‘Dope’ og ‘Spider-Man: Into the Spiderverse’ og Ashton Sanders fra ‘Moonlight’. Og som vi tidligere har kunnet fortælle, skal Joey Badass spille Inspectah Deck, mens en anden rapper, Dave East, skal spille Method Man.

Det vides endnu ikke, om serien får dansk premiere, men mange af Hulus produktioner kommer til HBO Nordic, så lad os håbe, det også er tilfældet her. Den amerikanske premiere er 4. september.

Læs også: De fem bedste Wu-Tang Clan-soloalbum – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af