Serieversionen af ‘Snowpiercer’ lover højoktan klassekamp – se første trailer med Jennifer Connelly

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er knapt fem år siden, at et serie-remake af Bong Joon-Hos første engelsksprogede film ‘Snowpiercer‘ blev annonceret. Nu er første trailer til serien landet, og den ser ganske velkendt ud.

Chris Evans’ oprørssoldat er blevet udskiftet med Jennifer Connellys karakter Melanie Cavill, der er servicechef på det titulære højhastighedstog, som har kørt jorden rundt uafbrudt i over seks år efter, at Jorden er frosset til is. Kun ved at holde den varme motor konstant i gang, undgår besætningen at fryse til is.

Ligesom i filmen er omdrejningspunktet klassekampen mellem overklassen, der bor i de togets øvre vogne, og underklassen, der udfører manuelt arbejde i togets bagenden under usle kår. Daveed Diggs fra sidste års ‘Blindspotting‘ spiller en af hovedkræfterne bag et blussende oprør mod togets overklasse. Ud fra traileren at dømme tilfører serien også et skud romance, hvilket der ikke var meget af i filmen.

‘Snowpiercer’ får amerikansk premiere i foråret 2020, og bliver forhåbentlig tilgængelig på dansk streaming i løbet af året.

Læs også: Ny trailer for ‘Westworld’ sæson 3 sætter scenen for den virkelige verden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af