Tom Holland er »knust« over, at Gwyneth Paltrow ikke kan huske sin medvirken i ‘Spider-Man: Homecoming’

Tom Holland er »knust« over, at Gwyneth Paltrow ikke kan huske sin medvirken i ‘Spider-Man: Homecoming’
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Én ting er, at det kan være lidt af en udfordring for os almindelige dødelige at holde styr på samtlige karakterer og diverse gæsteoptrædener i Marvels 20+ superheltefilm. Noget andet er, at man ligefrem selv glemmer, hvilke titler, man har medvirket i.

Det skete som tidligere nævnt her på sitet ikke desto mindre for Gwyneth Paltrow aka. Pepper Pots, da hun for nylig medvirkede i Marvel-kollegaen Jon Favreaus kokkeprogram ‘The Chef Show’. Paltrow havde en bitte lille birolle i slutningen af ‘Spider-Man: Homecoming’, men da Favreau nævnte filmen, så skuespillerinden forvirret ud: »Nej, jeg var ikke i ‘Spider-Man’, jeg var med i ‘Avengers’«, bedyrede Paltrow til Favreau, som måtte se sig nødsaget til at minde hende om, at jo, det var hun altså.

Forglemmelsen blev et hit på de sociale medier, hvor det selvfølgelig også kom Spider-Man selv, Tom Holland, for øre. Og hvordan er det så at finde ud af, at en Oscar-vindende stjerne end ikke kan huske, at hun har medvirket i ens eget store Hollywood-gennembrud? I weekenden åbnede Holland for sluserne i et interview med Pop Sugar, hvori han drillende gav Paltrow lidt igen:

»Jeg har kun arbejdet sammen med Gwyneth én gang på ‘Spider-Man: Homecoming’, men hun kan ikke huske det, hvilket til dato knuser mit hjerte«.

De to spillede som bekendt også sammen i ‘Avengers: Endgame’, hvor de delte en stærkt emotionel scene i filmens finale.

Senere fortalte Holland dog også om oplevelserne på ‘Endgame’-settet, igen med vanligt glimt i øjet:

»Gwyneth kom hen til mig og spurgte, om hun kunne tage et billede med mig og Robert (Downey Jr. red.). Hun postede det bagefter og skrev ‘Robert Downey Jr., mig og ham her’. Jeg var bare ‘ham her’«.

Holland er i skrivende stund på presseturne for ‘Spider-Man: Far From Home’ som Paltrow ikke medvirker i. For så vidt hun og Holland da husker.

Læs også: Anmeldelse af ‘Spider-Man: Homecoming’ – Den hidtil bedste filmversion af hele verdens vægkravler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af