Ny trailer til ’Joker’ afslører Joaquin Phoenix’ transformation fra hårdtprøvet klovn til superskurk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den sidste trailer inden den imødesete og allerede stærkt anmelderroste ’Joker’ er landet, og den skruer for alvor op for intensiteten og dramatikken omkring Batmans ikoniske nemesis. Mens de første teasere for filmen har givet en smagsprøve på Joaquin Phoenix’ skurkepersonas maniske udskejelser, giver den sidste trailer et bedre indblik i filmens reelle plot.

I den nye trailer følger vi Phoenix som Gotham-borgeren Arthur Fleck, der kæmper en brav kamp for at holde hovedet oppe i et samfund, der får ham ned med nakken om og om igen. Da Flecks klovnerier får chancen for at komme bag rullende kameraer i Murray Franklins (Robert De Niro) talkshow, ender det i en solid latterliggørelse, der ser ud til at skubbe Fleck ud over kanten – og tager en dårlig beslutning, der starter en kædereaktion af eskalerende hændelser omkring ham.

Den nye trailer il filmen, der er instrueret af Todd Phillips, giver desuden et første blik på Zazie Beetz (’Atlanta’) og standup-komikeren Marc Marons roller i filmen.

’Joker’ får premiere den 3. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af